GALERIE FOTO. Ea e prima româncă din wrestling

Scarlett Bordeaux, prima româncă din lumea wrestlingului american, face senzație atât în ring, cât și în mediul online.

Share

Rl online 0 comentarii

15.11.2020 - 23:08

Pe numele real Elizabeth Chihaia, frumoasa blondă a copilărit în România până la vârsta de 4 ani alături de bunici. În prezent, aceasta trăiește visul american, devenind în acest an prima româncă ce semnează un contract cu WWE.

Tânăra de 29 de ani i-a cucerit pe americani cu aparițiile ei din show-urile NXT, unde a performat până de curând alături de iubitul Karrion Kross. Însă acesta a suferit o accidentare gravă și a trebuit să ia o pauză de la filmări și, implicit, Scarlett a lipsit și ea de pe sticlă.

Însă fanii ei o pot admira oricând pe contul de Instagram, unde blonda are un succes imens cu fotografiile pe care le distribuie. Ultima sa postare, în care apărea într-un bikini auriu răvășitor și extrem de sexy, i-a lăsat cu gura căscată pe urmăritorii ei, care au „încins” secțiunea de comentarii cu laude siropoase.

„Arăți absolut uimitor”, „Ești absolut perfectă” și „Ești al naibii de sexy” au fost principalele cuvinte cu care au descris-o internauții.

Scarlett nu este străină de aprecierea publicului, mai ales că după aparițiile din show-urile WWE și-a obișnuit fanii cu ședințe foto incendiare.

Comentarii