15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleGala Globurilor de Aur a înregistrat o audienţă de 18,6 milioane de...

Gala Globurilor de Aur a înregistrat o audienţă de 18,6 milioane de telespectatori

Gala televizată de postul NBC a înregistrat o audienţă în scădere cu 5% faţă de evenimentul de anul trecut, când a avut 19 milioane de privitori. 

În ciuda declinului, ceremonia Globurilor de Aur şi NFL (National Football League) au dominat audienţa de sâmbătă seară cu o marjă substanţială. 

Chiar dacă ratingul Globurilor de Aur nu a înregistrat îmbunătăţiri majore de anul trecut, evenimentul a reprezentat totuşi un motiv de sărbătoare. 

Galele şi evenimentele live au înregistrat audienţe slabe în ultimii ani. Ceremonii precum Oscarurile şi Emmys au avut cele mai scăzute ratinguri anul trecut. 

Cea de-a 76-a gală a premiilor Globurile de Aur a avut loc pe 6 ianuarie la Los Angeles şi a fost produsă de Dick Clark Productions. Actorii Sandra Oh şi Andy Samberg au fost gazdele ceremoniei. Filmele biografice “Green Book” şi “Bohemian Rhapsody” şi drama “Roma” au fost marile câştigătoare ale ediţiei. 

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă