6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFusion Arts 2018: A place to reCREATE yourself!

Fusion Arts 2018: A place to reCREATE yourself!

Vizitatorii au sansa de a experimenta o varietate de forme de arta, luand parte la un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse, ce promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public peste 50 de artisti din diferite domenii.

Peste 50 de artisti au fost selectionati sa-si expuna lucrarile. Categoriile standard in care s-au facut inscrieri sunt: Sculptura, Pictura, Design de produs, Instalatii si Live Performance. Exista si o a sasea categorie – Amazing Art We Haven’t Thought of pentru a incuraja participarea artistilor care nu se regasesc in categoriile anterioare, dar considera ca au de transmis un mesaj prin lucrarile lor. Expozitia Fusion Arts se va incheia pe 25 mai cu un eveniment in aer liber, muzica si proiectii filme.

In cadrul editiei Fusion Arts- mai 2018, pe langa expozitia deschisa intreaga saptamana, vizitatorii vor putea participa la 2 evenimente  ce se vor desfasura in Palatul Noblesse, Spatiul Biblioteka HUB si gradina palatului. Programul Fusion Arts 2018:

24 mai: Arts after work- Noaptea Alba Studio Insign (19:00- 00:00)

25 mai: Urban Garden Party #3 (19:00- 00:00)

Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week.

Intrarea este libera!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă