15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFumigenele colorate, extrem de apreciate atat pe stadion, cat si la sedintele...

Fumigenele colorate, extrem de apreciate atat pe stadion, cat si la sedintele foto

Daca te gandesti rapid la trei tipuri de articole pirotehnice, cel mai probabil prima data iti vor veni in minte artificiile, petardele si rachetele. Este adevarat, acestea sunt cele mai folosite atunci cand vine vorba despre o petrecere de Anul Nou, un eveniment in aer liber sau o nunta luxoasa.

 

Totusi, exista un alt tip de materiale pirotehnice considerate de multi chiar si mai spectaculoase si care au un pret mai accesibil. Este vorba despre fumigene colorate, pe care le putem folosi astfel:

 

1. Pentru sedinte foto. Desi multi asociaza fumigenele colorate cu suporterii echipelor de fotbal, acestea pot fi utilizate si pentru activitati mai pasnice, chiar artistice. Este vorba despre sedintele foto, fie ca ne referim la shooting-uri pentru nunta, la videoclipuri muzicale sau la fotografii artistice.

Utilizand fumigene, vei da culoare si la propriu, si la figurat fotografiilor tale, carora le poti adauga mai mult dramatism. In plus, aceste articole pot fi folosite si pentru a acoperi un fundal deranjant. Ele sunt disponibile intr-o gama foarte larga de culori, de la rosu, portocaliu si galben pana la verde, violet, chiar si negru.

Fie ca fotografiezi un cuplu proaspat casatorit, o trupa muzicala sau un top-model, fumigenele colorate vor adauga o noua dimensiune imaginii, facand-o memorabila si mult mai spectaculoasa.

 

2. Pe stadioane. De multe ori, este posibil ca spectacolul din tribunele unui stadion sa il surclaseze pe cel din teren, mai ales in situatia in care se intalnesc doua echipe rivale, intr-un derby. Suporterii patimasi, coregrafiile si scandarile lor ii fac pe cei 22 de fotbalisti sa dea totul pe teren si transforma acest sport intr-o afacere de sute de miliarde de dolari anual si intr-un spectacol urmarit de intreaga planeta.

Galeriile sunt dotate cu tricouri, fulare, steaguri sau bannere, insa de departe cele mai spectaculoase obiecte din peluzele unei arene sunt fumigenele colorate. Acestea pot fi utilizate atat inaintea meciurilor, cat si in momentul fluierului de start sau cand una dintre echipe inscrie un gol. De asemenea, ele pot fi folosite si in momentele triste, cand jucatorii au nevoie de un imbold din partea fanilor, spre exemplu atunci cand echipa lor primeste un gol.

Este de la sine inteles ca fumigenele colorate trebuie asortate de suporteri la culorile traditionale ale echipei pe care o sustin sau la nuantele de pe steag, in cazul in care vorbim despre echipa nationala. Oricare ar fi situatia, aceste materiale pirotehnice nu sunt spectaculoase doar pentru cei din interiorul stadionului, ci si pentru sutele de mii sau chiar milioanele de oameni care urmaresc partidele de acasa, din baruri sau din piete.

Pe site-ul Ekopiro.ro gasesti o gama foarte variata de fumigene colorate si grenade cu fum in zeci de culori, inclusiv celebrele “Afumatorul” si “Nebelschlag” (fumigena + petarda). Indiferent ce model alegi, trebuie intotdeauna sa tii cont de cateva masuri de siguranta. In primul rand, nu tine aceste articole pirotehnice in mana decat daca acest lucru este specificat in mod expres pe ambalaj. De asemenea, foloseste-le mereu in spatii deschise si nu lasa copiii, dar nici animalele de companie nesupravegheate in jurul lor.

Cele mai citite

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă