Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Diva, nevoită să presteze muncă în folosul comunității

Fotomodelul israelian Bar Rafaeli scapă de închisoare

Top-modelul israelian Bar Rafaeli a ajuns la un acord cu Procuratura din Israel pentru a evita acuzaţiile de evaziune fiscală care i-ar fi adus o condamnare la închisoare, acceptând în schimb să efectueze nouă luni de muncă în folosul comunităţii.

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2020 - 20:59

Mama acesteia, Tzipi Rafaeli, acuzată la rândul său, va fi în schimb condamnată la 16 luni de închisoare, a informat justiţia israeliană.

Conform acordului, vedeta şi mama sa şi-au recunoscut vinovăţia pentru delicte fiscale - falsificarea rezidenţei fiscale a top-modelului - şi vor plăti amenzi în valoare de 2,5 milioane de şekeli (aproximativ 6,4 milioane de euro) ca impozite neachitate.

De asemenea, Bar Rafaeli a fost condamnată la 9 luni de închisoare, pedeapsă care a fost comutată în muncă în folosul comunităţii, în timp ce mama ei va ispăşi un an şi patru luni de închisoare.

Materializarea acordului depinde de modul în care se va desfăşura audienţa în care vor fi prezentate condiţiile în faţa judecătorului şi vor fi oficializate condamnările, potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului Justiţiei.

Procuratura informase în urmă cu un an că Rafaeli şi părinţii ei ar putea fi judecaţi pentru mai multe acuzaţii de evaziune fiscală, spălare de bani şi mărturie falsă, cu suspiciunea de a nu fi declarat 30 de milioane de şekeli (circa 8 milioane de euro) către fisc pentru a nu plăti astfel impozite.

În ianuarie, potrivit presei locale, Tzipi Rafaeli s-a oferit să facă închisoare în locul fiicei sale pentru ca aceasta să se poată ocupa de copii, mai ales că Bar Rafaeli devenise mamă pentru a treia oară.

Părinţii celei care a fost co-prezentatoare a festivalului Eurovision 2019 au fost anchetaţi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, precum şi pentru disimularea unor încasări de care a beneficiat de fapt fiica lor.

Aceasta a susţinut întotdeauna că banii i-ar fi câştigat în SUA, unde avea rezidenţă şi că nu este obligată să-i declare în ţara sa, afirmaţie pusă sub semnul întrebării de justiţia israeliană.

Comentarii