FOTO. Weekend fashion. Ținutele de festival, la control!

Vara a devenit sinonimă cu concerte sau petreceri în aer liber care țin trei zile și trei nopți. Iar noi am devenit tot mai atenți cu ținutele de festival. Idei, idei… iată câteva care să vă ofere un look altfel, fresh, sofisticat. Chiar dacă sunteți pe plajă sau pe… un câmp.

Diana Moldoveanu 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2018 - 17:56

Pantalonii palazzo sunt unul dintre hiturile acestui an. Sunt confortabili, iar croiala este îndrăzneață. Asortează un astfel de pantalon cu un top minuscul și bijuterii în ton pentru o apariție specială. Ai grijă să nu ți se vadă încălțămintea! Pe umeri poți purta cu nonșalanță o jachetă din jeans. Contrastul dintre materiale face diferența.


Aceeași jachetă o poți combina și cu o fustă înflorată, un tricou și pantofi sport, dar și cu o pereche de jeans retro. În acest caz, poți opta pentru niște detalii prețioase care să ofere un aer sofisticat ținutei. O eșarfă de mătase prinsă în păr ar fi o idee bună, dar o poți purta și în loc de brățară, la mână.


Salopetele sunt în continuare la mare căutare. Modelele grafice, croielile with a twist – acestea sunt detaliile pe care trebuie să le cauți. Iar dacă preferi o rochie, asimetriile sunt încă în tendințe. Desigur, poți purta și rochii înflorate, volane, dar cu siguranță ești altfel când rochia ta asimetrică este o idee mai elegantă. O poți accesoriza cu bijuterii în ton, dar și cu clasica jachetă din jeans de mai sus. Sau un chimono. Tu cu ce te îmbraci vara aceasta?

 

 

Comentarii