30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Wanda Nara este apostrofată de fostul soț

FOTO. Wanda Nara este apostrofată de fostul soț

Deși se aflau pe un iaht luxos în largul mării, obiectivele paparazzilor nu au iertat-o pe voluptoasa blondă și au surprins momentele în care aceasta l-a pus pe fiul ei să o fotogafieze în diferite ipostaze.

De vacanţa petrecută în Spania a aflat şi fostul soț al Wandei, Maxi Lopez, cel care s-a arătat îngrijorat de starea de sănătate a copiilor. „Sunt revoltat. Femeia asta e inconştientă. Doi dintre copii au coronavirus pentru că ea nu înţelege. I-am spus că nu ar trebui să meargă în Ibiza. Toţi cei care se întorc de acolo vin infectaţi. Dacă ea nu înţelege, cine să înţeleagă?”, a fost declarația cu care Lopez și-a atacat fosta consoartă. Imediat, Wanda a reacționat și a susţinut că toţi cei care au petrecut vacanţa în Ibiza au fost testaţi, iar rezultatele au fost negative, infirmând spusele acestuia.

Cunoscută pentru postările sale extrem de sexy de pe Instagram, Wanda Nara este și o mamă dedicată pentru cei cinci copii ai săi: doi sunt din relația cu Icardi, iar trei sunt ai fostului soț, Maxi Lopez.

Viața Wandei nu este însă mereu liniștită și lipsită de controverse. La începutul acestui an, Nara a mai avut o ceartă cu fostul soț, acesta fiind foarte supărat din cauza faptului că blonda a ales să se retragă alături de copii pe perioada carantinei în Italia, acolo unde Icardi are o proprietate privată.

Lopez a fost părăsit de Wanda în 2013 pentru prietenul și coechipierul său de atunci de la Sampdoria, Mauro Icardi. Se pare că celebra impresară l-ar fi agățat pe Icardi cu mesaje provocatoare atunci când era încă căsătorită.

Cea mai recentă escapadă a Wandei datează de anul trecut, când a fost implicată într-un scandal uriaș, fiind acuzată că ar fi întreținut relații intime cu Marcelo Brozovic, fostul coleg al lui Icardi de la Inter Milano.

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă