FOTO. Viktoria, apariție fierbinte de Crăciun

Iubita fotbalistului italian Graziano Pelle, Viktoria Varga, și-a lăsat cu gura căscată fanii cu ocazia Crăciunului. Modelul s-a pozat pe o plajă din Maldive, așteptându-l pe Moș Crăciun îmbrăcată într-un costum de baie roșu ca focul.

Share

Rl online 0 comentarii

28.12.2020 - 20:20

În vârstă de 27 de ani, Viktoria a dorit să transmită urări festive fanilor de pe Instagram, neratând încă o ocazie de a-și etala corpul zvelt și sexy. În ciuda peisajului estival și fermecător, Viktoria nu s-a putut abține să nu aducă spiritul Crăciunului chiar și pe exoticele plaje din Maldive. Astfel, blonda a asortat costumului de baie și un ciorap roșu, specific acestei sărbători, care de obicei se agață deasupra șemineului, pentru a fi umplut cu cadouri.

De origine maghiară, blondina e cunoscută drept una dintre cele mai fierbinți iubite de fotbaliști, ea trăind o poveste de dragoste cu atacantul Graziano Pelle încă din 2012. Modelul l-a cucerit virtual pe Pelle, după ce acesta a dat peste profilul ei de Facebook și a asaltat-o cu mesaje. Se pare că a fost dragoste la prima vedere pentru cei doi, cuplul fiind de nedespărțit de atunci.

Cei doi locuiesc în China, acolo unde Graziano Pelle a ales să se transfere în 2016. Vârful italian evoluează pentru formația Shandong Luneng și încasează aproximativ 15 milioane de euro pe sezon.

Comentarii