FOTO. Valerie mărturisește: „În cușcă, mă transform”

Luptătoarea MMA Valerie Loureda a răbufnit la adresa rivalelor și a declarat despre acestea că sunt într-o gravă eroare dacă o consideră doar o fată sexy care pozează în bikini pe Instagram.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2020 - 22:39

Americanca în vârstă de 22 de ani se antrenează din greu pentru gala MMA Bellator, care va avea loc în acest weekend și va fi găzduită de „Sun Arena” din Connecticut.

Chiar dacă revine în circuit după o absență de aproape un an, Valerie este încrezătoare că își poate păstra invincibilitatea în cușcă: „Am aflat despre acest meci în urmă cu trei săptămâni și nu am avut suficient timp pentru a mă pregăti, dar sunt încrezătoare pentru că fac asta de când eram doar un copil”.

În ciuda faptului că este o prezență relativ nouă în MMA, frumoasa cu origini cubaneze este foarte populară pe Instagram, acolo unde este urmărită de aproape 250.000 de oameni. Valerie și-a făcut foarte mulți admiratori datorită abudenței de fotografii sexy pe care le postează regulat, iar asta a atras invidia rivalelor din circuit. Acestea au acuzat-o că își promovează formele sexy și nu MMA-ul, dar Valerie le-a răspuns: „Ele mă văd activă pe Instagram și consideră că asta e singura mea ocupație, dar nu știu cât de tare mă antrenez, uneori și de trei ori pe zi. Aceasta este arma mea secretă – mă desconsideră, dar când intru în cușcă, mă transform”.

Comentarii