10.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

FOTO. Un fost „iepuraș” Playboy vrea în Formula 1

Doreen Seidel este un fost model de origine germană, care în 2009 a pozat pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy. De ceva vreme, însă, frumoasa blondă a trecut printr-o „reconversie” profesională, alegând să se dedice meseriei de pilot auto. Marele vis al fostului „iepuraș” este acela de a concura în Formula 1. Pentru asta, Doreen încearcă să prindă unul dintre cele 20 de locuri în W Series, rampa de lansare spre „Marele Circ”.

W Series este o competiție înființată de Formula 1 și dedicată în exclusivitate femeilor, prin intermediul căreia reprezentantele „sexului frumos” au ocazia să ajungă mai ușor în cel mai cunoscut campionat de viteză. Competiția a debutat în primăvara anului trecut, iar cursele se desfășoară pe circuitele de la Hockenheim, Zolder, Misano, Norisring, Assen și Brands Hatch.

În vârstă de 34 de ani, Doreen Seidel a participat în 2017 la Creventic 24h Series, în timp ce în 2016 a concurat în Competition102 GT4 European Series – Pro Class. De-a lungul timpului, în Formula 1 au luat startul doar 5 femei.

Ultima oră
Pe aceeași temă