FOTO Stephan Pelger, bătut și jefuit la Cannes

Stephan Pelger a trecut prin clipe cumplite la Cannes, în acest weekend. Designerul a povestit totul despre acest incident pe pagina lui de Facebook. Acesta a fost bătut și lăsat într-o baltă de sânge, după ce a fost jefuit de două femei, în timp ce se întorcea dintr-un club.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.08.2018 - 10:30

Stephan Pelger a publicat și o imagine cu rănile provocate de agresoarele care l-au jefuit de tot ce avea la el și pe el. Designerul a fost găsit de o femeie care a sunat imediat la salvare.

„În această dimineață (duminică, 12 august n.r), la ora 9 dimineața, s-a întâmplat ceva inimaginabil în timp ce mă întorceam dintr-un club. Știu că ar putea să nu fie niciun motiv de îngrijorare pentru voi sau pentru Facebook și Insta, dar sunt atât de speriat încât scriind despre asta poate pot trece mai repede peste acest incident teribil, care a avut loc la Cannes. Două femei au sărit dintr-o mașină și m-au tras înăutru și m-au condus într-o paracare. M-au bătut cu picioarele până am leșinat și m-au arucat îmbrăcat doar în pantaloni. Mi-au furat totul, dar nu asta este important!

Voi rămâne cu această imagine în cap și voi fi mereu speriat! După ce m-a găsit o doamnă, au venit paramedicii și m-am dus la spital, am avut nevoie de câteva copci la cap. Poliția a fost de mare ajutor, la fel și prietenii mei care nu au plecat de lângă mine nicio clipă. Sunt recunoscător că am supraviețuit după această tentativă de crimă. Încă iubesc Cannes și mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte. A trebuit să scriu despre asta, mă simt ușurat acum și fericit că sunt în viață. Mulțumesc îngerului meu păzitor”, a scris Stephan Pelger pe pagina lui de Facebook.

Comentarii