21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Sora lui Bouchard l-a cucerit pe Nick Kyrgios

FOTO. Sora lui Bouchard l-a cucerit pe Nick Kyrgios

Nick Kyrgios, cel mai controversat jucător din circuitul ATP, și-a găsit consolarea după despărțirea de Anna Kalinskaya, o tenismenă originară din Rusia.

Clasat pe poziția a 40-a în ierarhia mondială, australianul a fost vrăjit de Beatrice Bouchard, nimeni alta decât sora geamănă a lui Eugenie Bouchard.

Zvonurile că cei doi s-ar afla într-o relație au căpătat amploare după ce în ultima perioadă pe rețelele de socializare au apărut câteva fotografii în care australianul se afla alături de Beatrice.

Nick Kyrgios este un apropiat al familiei Bouchard, iar la turneul Wimbledon din 2019 Eugenie și familia acesteia chiar au asistat la meciuri din loja lui Nick.

Beatrice Bouchard s-a născut cu şase minute mai devreme decât Eugenie și este fotomodel în Canada şi Statele Unite ale Americii. La fel ca mult mai celebra sa soră, Beatrice are sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare, acolo unde postează adesea fotografii făcute în ipostaze provocatoare. De altfel, aceasta nu a refuzat să pozeze topless în Maroc, o țară musulmană.

Cele mai citite

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, înapoi la Masterchef, emisiune difuzată de PRO TV

Vuiește întregul internet! După scandalul de la Antena 1, când cei trei chefi au anunțat trustul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor că...

Stoltenberg, după discuția purtată cu Klaus Iohannis: „România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marți seară, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic...
Ultima oră
Pe aceeași temă