FOTO. Sora lui Bouchard l-a cucerit pe Nick Kyrgios

Share

Rl online 0 comentarii

15.06.2020 - 22:56

Nick Kyrgios, cel mai controversat jucător din circuitul ATP, și-a găsit consolarea după despărțirea de Anna Kalinskaya, o tenismenă originară din Rusia.

Clasat pe poziția a 40-a în ierarhia mondială, australianul a fost vrăjit de Beatrice Bouchard, nimeni alta decât sora geamănă a lui Eugenie Bouchard.

Zvonurile că cei doi s-ar afla într-o relație au căpătat amploare după ce în ultima perioadă pe rețelele de socializare au apărut câteva fotografii în care australianul se afla alături de Beatrice.

Nick Kyrgios este un apropiat al familiei Bouchard, iar la turneul Wimbledon din 2019 Eugenie și familia acesteia chiar au asistat la meciuri din loja lui Nick.

Beatrice Bouchard s-a născut cu şase minute mai devreme decât Eugenie și este fotomodel în Canada şi Statele Unite ale Americii. La fel ca mult mai celebra sa soră, Beatrice are sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare, acolo unde postează adesea fotografii făcute în ipostaze provocatoare. De altfel, aceasta nu a refuzat să pozeze topless în Maroc, o țară musulmană.

Comentarii