19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Sofya a pozat topless, iar fanii au luat foc

FOTO. Sofya a pozat topless, iar fanii au luat foc

După retragerea din tenis la doar 20 de ani, frumoasa rusoaică locuiește acum în Miami, unde pozează pentru diferite branduri de îmbrăcăminte și se ocupă mai mult de imaginea sa în mediul online.

Astfel că ultima fotografie postată pe Instagram, în care aceasta apărea topless, a pornit un val de răutăți din partea fanilor, care, în loc să o aprecieze și să o admire, îi bombardează contul cu mesaje negative și chiar agresive.

„Nu pricep care e marea problemă”, a spus Zhuk. „De când am postat acea fotografie (n.r. topless), am primit o avalanșă de mesaje. În mod normal, nu m-ar deranja, dar de această dată au fost atât de agresive. Cred că oamenii pur și simplu nu pot accepta faptul că am o altă pasiune în afara tenisului, că pot trăi fericită fără sport”, a spus blondina.

Tânăra de 20 de ani, care fusese considerată drept una dintre cele mai promițătoare tenismene din Rusia, a trebuit să se retragă complet din lumea sportului alb din cauza unei leziuni cronice la spate.

Sofya spune că duce o viață fericită după ce a renunțat la sport, subliniind că nu îi lipsesc terenurile de tenis și competițiile.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă