FOTO. Sofya a pozat topless, iar fanii au luat foc

Fosta campioană la Wimbledon în proba de junioare, Sofya Zhuk, dezvăluie că nu se poate bucura la maxim de cariera în modeling din cauza internauților răutăcioși, care nu îi pot accepta noua ocupație.

Share

Rl online 0 comentarii

11.11.2020 - 23:25

După retragerea din tenis la doar 20 de ani, frumoasa rusoaică locuiește acum în Miami, unde pozează pentru diferite branduri de îmbrăcăminte și se ocupă mai mult de imaginea sa în mediul online.

Astfel că ultima fotografie postată pe Instagram, în care aceasta apărea topless, a pornit un val de răutăți din partea fanilor, care, în loc să o aprecieze și să o admire, îi bombardează contul cu mesaje negative și chiar agresive.

„Nu pricep care e marea problemă”, a spus Zhuk. „De când am postat acea fotografie (n.r. topless), am primit o avalanșă de mesaje. În mod normal, nu m-ar deranja, dar de această dată au fost atât de agresive. Cred că oamenii pur și simplu nu pot accepta faptul că am o altă pasiune în afara tenisului, că pot trăi fericită fără sport”, a spus blondina.

Tânăra de 20 de ani, care fusese considerată drept una dintre cele mai promițătoare tenismene din Rusia, a trebuit să se retragă complet din lumea sportului alb din cauza unei leziuni cronice la spate.

Sofya spune că duce o viață fericită după ce a renunțat la sport, subliniind că nu îi lipsesc terenurile de tenis și competițiile.

Comentarii