7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Renee Gracie și-a tras un super bolid de lux

FOTO. Renee Gracie și-a tras un super bolid de lux

Într-un interviu acordat publicației australiene The Daily Telegraph, starleta porno a dezvăluit că a câștigat un milion de dolari în ultimele luni de la abonații ei de pe platforma OnlyFans, locul preferat de multe actrițe de acest gen. Gracie a recunoscut cu ușurință că a ajuns la această sumă impresionantă în doar șase luni de zile, remarcând o diferență uriașă față de ceea ce obișnuia să câștige ca pilot.

„Muncesc pentru conținutul pe care îl postez și sunt consecventă lună de lună. Nu văd ca acest tip de venit să se oprească prea curând și de aceea am luat decizia de a cumpăra mașina”, a spus Gracie.

Bruneta și-a cumpărat un Mercedes AMG GT și a plătit 350.000 dolari cash pentru acesta, fiind un upgrade considerabil de la Mustangul la mâna a doua pe care îl conducea înainte. Gracie, care a fost prima femeie ce a concurat pe toată durata unui sezon în cursele V8 Supercars din Australia, se pricepe la mașini, iar noua sa achiziție a fost atent studiată.

„Această mașină este impresionant de rapidă. O voi testa cu adevărat atunci când o voi scoate pe pistă”, a adăugat Gracie.

Creatoarea de conținut pentru adulți a recunoscut și cât de profitabilă este platforma OnlyFans pentru ea. De fapt, bruneta care visa să ajungă în NASCAR a dezvăluit că este mult mai „fericită” acum decât atunci când obișnuia să concureze pe circuit.

„Atunci când participam la competiții, trebuia să scot bani din buzunarul meu, abia îmi ajungeau de mâncare. Acum am câștigat peste 1 milion de dolari în mai puțin de un an. Și îmi și place ce fac”, a spus Gracie despre noua sa meserie.

Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă