FOTO. Paige VanZant, asaltată cu propuneri indecente

Cum din ce în ce mai multe sportive fac trecerea către industria XXX, luptătoarea Paige VanZant a mărturisit că, la rându-i, a primit astfel de propuneri îndrăznețe.

Share

Rl online 0 comentarii

29.10.2020 - 21:44

Fosta luptătoare UFC susține că a fost șocată atunci când a primit cereri insistente de la fani să pozeze nud. Aceștia s-au oferit chiar să plătească în avans pentru fotografii explicite cu bomba sexy, alimentați fiind de postările blondei de pe rețelele de socializare, care o afișează în ipostaze semi-nud, uneori singură, alteori alături de soț.

După ce a lansat o provocare pe Instagram, în care le cerea celor 2,7 milioane de urmăritori să o întrebe despre noul ei rol în Bare Knuckle Fighting Championship, Paige a fost asaltată cu sute de cereri și sugestii despre platforma OnlyFans, unde abonații plătesc lunar pentru conținut destinat adulților.

„Nu îmi fac un cont pe OnlyFans pentru că nu voi face niciodată astfel de lucruri. Nu judec nici bărbații, nici femeile care fac parte din acest domeniu, doar că nu este pentru mine. Așa că pentru toată lumea care mă întreabă: nu mai insistați, căci nu mă veți convinge”, a lămurit imediat Paige.

Cu toate acestea, blonda a publicat recent o serie de fotografii incendiare cu ea și soțul, care îi înfățișau în ipostaze provocatoare, ce imitau zgârieturi, mușcături și atingeri senzuale, fiind doar un pas până la un conținut demn de filmele deocheate.

Despre acest aspect, Paige a comentat: „Salvez toate lucrurile speciale doar pentru soțul meu. Este totul al lui și vă puteți lupta cu el pentru asta. Glumesc - este doar decizia mea dacă aș vrea să-mi fac cont pe OnlyFans și sunt sigură că el m-ar sprijini”.

În ultima vreme, Paige a atras atenția mai mult datorită fotografiilor și videoclipurilor de pe rețelele de socializare decât pentru realizările sale sportive, recunoscând la începutul acestui an că a câștigat mult mai mult din promovarea diferitelor branduri decât din apariția în galele UFC.

Comentarii