FOTO. Olivia Culpo pozează incendiar și toamna

Chiar dacă a venit toamna, Olivia Culpo, superba iubită a jucătorului de fotbal american Christian McCaffrey, nu renunță la costumațiile sumare și sexy.

Share

Rl online 0 comentarii

20.10.2020 - 22:36

Fotomodelul în vârstă de 28 de ani le-a oferit recent fanilor de pe social media un cadou inedit: o idee de ținută de picnic, potrivită pentru o toamnă fierbinte.

În fotografia împărtășită cu cei 4,7 milioane de urmăritori de pe Instagram, Olivia s-a pozat afară, la un picnic, cum altfel decât foarte senzuală. În descrierea postării, tânăra s-a plâns de vremea prea fierbinte din Los Angeles, California, care îi strică idealurile autumnale.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din Statele Unite ale Americii, Olivia Culpo a devenit cunoscută lumii întregi după ce în anul 2012 a reușit o „triplă” fantastică. Atunci, modelul a câștigat concursurile de frumusețe Miss Rhode Island, Miss SUA și, cel mai important, Miss Universe. Acesta a fost momentul care a propulsat-o pe senzuala brunetă pe primele pagini ale tabloidelor americane, ceea ce i-a adus, inevitabil, admiratori celebri.

De-a lungul vremii, prin patul Oliviei au trecut o serie întreagă de sportivi de top, precum Ryan Lochte, Tim Tebow sau Danny Amendola. Christian McCaffrey, actual iubit al divei, este cel mai bine remunerat quarterback din istoria NFL, având un salariu stagional de 16 milioane de dolari.

Comentarii