Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO O pisică a fost amendată pentru că circula cu autobuzul

Controlorii societății de transport în comun din Cluj au amendat o pisică. Animalul era transportat în cușcă de o femeie, iar controlorii au venit cu o justificare aberantă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2018 - 11:25

Femeia transporta pisica la veterinar, iar controlorii i-au spus că în mijloacele de transport în comun au voie doar câinii de talie mică și că regulamentul nu spune nimic despre pisici.

Femeia și-a povestit pățania pe Facebook:

„Azi dimineață o surpriză extrem de neplăcută în Cluj-Napoca în autobuzul 35. Am dus din nou pisicuța cu piciorul fracturat cu deplasare la rebandajat și am luat autobuzul. Pisica o duc întotdeauna în cușca transportoare tipică, legală pentru siguranța ei și am fost amendată cu 35 lei pe loc, că în orașul Cluj nu e voie cu pisici pe autobuz. Normal că am vociferat că este legal transportul în cușcă, nu au putut să îmi arate nici temeiul legal, singurul argument a fost că nu e câine! DECI… vara nu-i ca iarna… doar câinii pot circula în autobuz!!! Trebuia să ajung la serviciu așa că am plătit și fuga la serviciu și veterinar.
Credeți că este normal acest fapt?
Iubesc și câinii, dar peste tot transportul în cușcă e legal. 
NU E NORMAL ce s-a întâmplat astăzi. 
Cei de la transportul în comun așa își fac salariile? Deci dacă duci de ex. un porumbel închis în cutie pe autobuz să te amendeze?
Totuși nimeni din „forurile decizionale” nu mai gândește, că de a avea inimă...”FO

Comentarii

loading...