6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO Nunta Regală: Cum arată statuile de ceară ale cuplui Harry -...

FOTO Nunta Regală: Cum arată statuile de ceară ale cuplui Harry – Meghan

Statuia a fost terminată în aproape 6 luni, conform lui Stephen Mansfield, unul dintre sculptorii în ceară care a participat la proiect.

“A trebuit să ne grăbim puţin: odată ce a fost anunţată logodna (la 27 noiembrie 2017 n.r.) am luptat cu timpul”, a precizat el, citează Agerpres.

Meghan Markle este reprezentată într-o rochie verde pe care a purtat-o cu ocazia participării la o emisiune de televiziune la BBC, unde alături de prinţul Harry, a vorbit despre logodnă.

La doar câteva ore după ce actriţa a apărut la televizor cu această rochie, marca Parosh, producătorul a anunţat că stocurile au fost epuizate. Ulterior producătorul a relansat rochia pe piaţă sub denumirea “The Meghan”.

Statuia din ceară a prinţului Harry a fost şi ea recosmetizată. Turnată iniţial pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a prinţului, în 2014, statuia a fost modificată iar varianta din ceară a prinţului are acum “o elegantă barbă”, conform reprezentanţilor muzeului.

“A fost o provocare majoră pentru că publicul are aşteptări enorme”, a mai susţinut Stephen Mansfield.

Cele două statui vor fi accesibile vizitatorilor muzeului începând din 18 mai, în ajunul nunţii ce va fi organizată la Castelul Windsor, în apropierea Londrei.

Tot miercuri, muzeul Madame Tussauds din New York va prezenta propria sa variantă din ceară a lui Meghan Markle.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă