7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Noua Maria Sharapova pozează indecent

FOTO. Noua Maria Sharapova pozează indecent

Rusoaica în vârstă de 20 de ani, care și-a pus pe pauză cariera în tenis în luna martie și a semnat cu Elite Model Management Miami, a postat recent o fotografie în care nu purta altceva decât pantaloni scurți din denim și își acoperea sânii doar cu brațul.

„De ce nu?”a fost descrierea Sofyei pentru fotografie, ceea ce a provocat discuții aprinse în comentarii, mulți urmăritori condamnând-o pe jucătoare pentru ipostaza mult prea sexy.

„Mai bine te antrenezi, decât să pozezi goală”, a scris un utilizator. „E prea mult. Nu ți se potrivește deloc postura asta”, a adăugat altul. „Ai jucat prost tenis și acum pozezi la fel de prost”, a mai scris al treilea.

La doar câteva ore după ce a publicat fotografia, rusoaica a decis să șteargă postarea, deși a avut și comentarii pozitive de la unii urmăritori, care au lăudat-o pentru forma ei fizică, sugerând că ar putea trece la modeling cu normă întreagă.

Zhuk, care a câștigat Wimbledon-ul juniorilor în 2015, a fost văzută de mulți ca o viitoare stea a tenisului mondial. Cu toate acestea, blonda nu a convins la seniori, ocupând o modestă poziție 435 în clasamentul WTA.

Cele mai citite

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă