FOTO. Neymar i-a furat iubita lui Maluma

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.05.2020 - 11:04

Cunoscut pentru viața sa extrasportivă foarte agitată, Neymar a dat o nouă lovitură pe plan amoros. Superstarul brazilian al celor de la PSG s-a combinat cu nimeni alta decât Natalia Barulich, fosta iubită a cântărețului columbian Maluma.

Cu toate că existau zvonuri pe această temă încă de la finalul anului trecut, cei doi au oficializat relația abia zilele trecute, când au pozat împreună pentru revista CQ Rusia. Ulterior, bruneta cu origini croato-cubaneze a postat fotografiile pe contul personal de Instagram, iar în descriere a alăturat o inimioară, simbol al iubirii pe care i-o poartă fotbalistului.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a intrat în atenția tuturor în anul 2017, când după apariția spectaculoasă din videoclipul „Felices Los 4” l-a cucerit pe Maluma. Fericirea celor doi s-a destrămat însă iremediabil anul trecut, când în peisaj a apărut jucătorul campioanei Franței. Se pare că Neymar a cunoscut-o pe Natalia la o petrecere dată de ziua sa, atunci când Maluma a fost invitat să cânte. Brazilianul și modelul au ținut legătura începând din acel moment, iar relația a avansat.

Remarcată de agenții după ce a participat la concursul Miss California, Natalia Barulich s-a consacrat în lumea modei datorită mărcii Guess, care a apelat la ea pentru nenumărate campanii.

Comentarii