15.4 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

FOTO. Nata Lee, antrenament „hot”, după carantină

Măsurile de distanțare socială impuse pe fondul pandemiei de coronavirus nu i-au picat tocmai bine fotomodelului rus Natasha Lee. Din cauza faptului că a fost nevoită să își petreacă foarte mult timp în propia locuință, „Nata” Lee – așa cum este alintată de fani – și-a pierdut din tonusul muscular, mai ales că sălile de sport din Rusia au fost închise.

Din fericire, „coșmarul” divei cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram s-a încheiat, iar acum își poate recăpăta formele de vis. Nata Lee s-a declarat încântată că sălile de fitness s-au redeschis și poate din nou să tragă tare la antrenamente. „În sfârșit pot face din nou cardio și pot ridica greutăți”, a scris aceasta pe Instagram, postând mai multe poze cu ea din sală.

În vârstă de 21 de ani, voluptoasa blondă este pasionată de sport, și nu oricare, ci unul cu adevărat violent. Aceasta a declarat că este o fană a boxului, în special cel feminin. Întrebată de fani dacă ar fi interesată să treacă dincolo de corzile ringului de box pentru a se lupta, rusoaica nu s-a arătat deranjată, ba mai mult, a spus că are de gând să facă o încercare.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă