9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Marta Diaz a făcut dezvăluiri incendiare

FOTO. Marta Diaz a făcut dezvăluiri incendiare

Superba Marta a făcut marea dezvăluire la televiziunea spaniolă, după ce a mărturisit că a fost separată de iubitul ei din cauza coronavirusului și că nu au putut să se viziteze.

La întrebarea adresată de „La Resistencia”, dacă sunt în mod regulat intimi, ea a declarat oftând: „Nu, suntem în izolare. Zero”.

În vârstă de doar 19 ani, iberica Marta Diaz face senzație pe YouTube, unde are două milioane de abonați și își împărtășește viața alături de iubitul ei celebru, oferă sfaturi pe diferite subiecte, dar îi și amuză cu farse.

Până în prezent, Marta susține că a câștigat peste o jumătate de milion de euro din social media.

Aceasta a început o relație cu Reguilon în 2019, iar cei doi au fost văzuți participând împreună la nunta lui Sergio Ramos și Pilar Rubio de vara trecută.

Lui Regulion îi place să își răsfețe iubita, astfel că luna trecută i-a oferit un cadou surpriză: un bilet de avion spre Dubai, chiar de ziua aniversării lor.

Însă s-ar putea ca excursia să nu aibă loc, deoarece jucătorul spaniol tocmai a fost achiziționat de formația londoneză Tottenham de la Real Madrid cu 25 de milioane de euro.

Cele mai citite

BEC a admis constituirea alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale și europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis, marţi, protocolul de constituire a alianţei electorale PSD - PNL. Decizia a fost publicată pe site-ul BEC. „Ca urmare a...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă