FOTO. Maria îi ține partea fotbalistului onanist

Una dintre fetele sexy ale Cupei Mondiale din 2018, Maria Liman, sare în ajutorul fotbalistului Artem Dzyuba, după ce acesta a fost implicat într-un scandal sexual.

Share

Rl online 0 comentarii

23.11.2020 - 22:26

Dzyuba, căpitanul echipei naționale de fotbal a Rusiei, a fost scos din lotul primei reprezentative după ce pe internet a apărut un videoclip în care acesta se masturba.

Clipul a declanșat diverse dezbateri în Rusia cu privire la atitudinile oamenilor față de sex. Astfel, Maria, care se mândrește cu apariții pe coperta revistei Playboy, i-a luat apărarea lui Dzyuba în fața celor 657.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

„Am fost cel mai mare fan, am urmărit toate meciurile, sunt mândră de fiecare gol marcat de Rusia. Fără Dzyuba, nu am fi câștigat. Cum poți priva echipa națională de căpitan pentru că acesta s-a masturbat în timpul liber? Toată lumea face asta”, a afirmat indignată Maria.

Liman, care se mândrește cu un cont pe site-ul pentru adulți OnlyFans, a susținut, mai în glumă, mai în serios, că oamenii ar trebui să fie recunoscători pentru că l-au văzut pe Dzyuba într-un spațiu atât de intim fără a fi nevoiți să plătească. „Ce oameni nerecunoscători... Am urmărit acest videoclip cu plăcere de foarte multe ori și sunt foarte bucuroasă că tipul are o dimensiune interesantă și o erecție minunată”, a fost declarația îndrăzneață a rusoaicei.

Comentarii