22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Lindsey Pelas, antrenament incendiar în natură

FOTO. Lindsey Pelas, antrenament incendiar în natură

Îmbrăcată extrem de provocator, cu o bustieră roz care îi evidenția decolteul generos, Lindsey le-a arătat celor 8,8 milioane de urmăritori cum se menține atât de tonifiată și sexy.

Aflată în natură, bomba sexy s-a filmat în timp ce explica și realiza diverse mișcări de antrenament. Astfel, Lindsey a exemplificat cum se poate lucra zona abdomenului și pieptului, desigur, într-o manieră foarte atrăgătoare pentru urmăritorii săi.

Videoclipul a fost „gustat” de fanii blondinei, strângând peste 50.000 de vizualizări și aproape 11.800 de aprecieri în numai câteva ore.

„Uau, ce rapidă ești! Totuși, cum reușești să arăți atât de bine în timp ce te antrenezi?”, s-a întrebat un fan. „Ce frumoasă ești, Lindsey. Ce antrenament minunat! Mulțumesc, mi-ai făcut ziua mai bună”, a scris un al doilea urmăritor.

„Lindsey, inocența se reflectă pe fața ta. Ești frumoasă pentru că ai o inimă frumoasă și bună. Sper să rămâi așa și să nu te lași prinsă în lumea asta haotică. Protejează-ți inima și inocența”, a spus un al treilea fan, ceea ce a făcut-o pe Lindsey să îi răspundă și să îi mulțumească pentru mesaj.

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...
Ultima oră
Pe aceeași temă