FOTO. Gabriel Magalhaes și-a adus muza la Londra

Gabriel Magalhaes, noua „perlă” a lui Mikel Arteta de la Arsenal Londra, nu se sfiește să își etalează frumoasa iubită în fața întregii lumi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.10.2020 - 23:12

Fotomodelul Gabrielle Figueiredo și Magalhaes au o relație de la începutul acestui an, când fundașul brazilian încă evolua pentru formația franceză Lille. După transferul la Arsenal, jucătorul în vârstă de 22 de ani s-a asigurat că blonda îi va ține companie în orașul britanic.

Mândru nevoie mare de iubita sa, fotbalistul se afișează cu aceasta ori de câte ori are ocazia. Perechea a fost văzută recent într-o drumeție turistică prin Londra, cei doi pozând romantic în fața London Eye.

Dar cine este frumoasa blondă care i-a furat inima lui Magalhaes? Născută în Rio de Janeiro, Gabrielle provine dintr-o familie religioasă. Însă asta nu a împiedicat-o să urmeze o carieră în modelling, arătându-și deseori formele apetisante în bikini pe social media, unde a cunoscut relativ rapid celebritatea.

Brazilianca a strâns până acum 92.000 de urmăritori pe Instagram, iar popularitatea sa este în continuă creștere.

Gabrielle împărtășește în mod regulat postări pe rețelele de socializare cu fotografii în care poartă echipament de fitness extrem de sexy, care îi și dezvăluie colecția de tatuaje. În plus, Gabrielle are propriul său brand de îmbrăcăminte, pe care îl conduce din Londra, de lângă iubitul fotbalist.

Comentarii