FOTO. Fosta iubită a lui Ionuț Radu face furori

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2020 - 10:10

Ajuns rezervă la Parma, Ionuț Radu, cel mai promițător portar român al noii generații, s-a bucurat în urmă cu câțiva ani de o relație cu fotomodelul Ștefania Ivănescu. La acel moment, tânăra a fost considerată cea mai frumoasă iubită a unui fotbalist român.

Relația lor a durat din 2015 până în 2018, când cei doi s-au despărțit. Povestea lor s-a stins după ce Radu a fost împrumutat de Inter la Avelino și la Genoa, iar tânăra a început să primească mai multe oferte din Spania.

Distanța și faptul că se vedeau rar și-au spus în cele din urmă cuvântul. Ștefania e un fotomodel foarte bine cotat în Italia și are numeroși fani. Ea are în palmares și un titlu de cel mai bun fotomodel al anului oferit de revista Elle.

De cealaltă parte, fostul său iubit a ajuns unul dintre cei mai apreciați fotbaliști români ai momentului, fiind liderul naționalei de tineret a României care a produs surpriza Campionatului European din 2019, când tricolorii au ratat „la mustață” șansa de a disputa finala, după o înfrângere dramatică în fața Germaniei.

Comentarii