FOTO. Fosta iubită a lui Alexis Sanchez ține cu Real

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.02.2020 - 09:04

Mirtha Sosa este un cunoscut fotomodel din Paraguay, iubește fotbalul și e o fană înfocată a celor de la Real Madrid.

De curând, bruneta a dezvăluit că a avut o relație cu jucătorul lui Inter Milano, Alexis Sanchez. Chilianul i-a cerut numărul de telefon și așa au ajuns să se cunoască și să vorbească foarte mult împreună. Mirtha s-a îndrăgostit de el, iar la început fotbalistul chiar a ajutat-o mult să treacă peste niște probleme majore.

„În acea perioadă, înainte să-l cunosc pe el, voiam să mă sinucid. Alexis m-a ajutat mult. M-a sprijinit psihic, de aceea îi sunt recunoscătoare”, a spus fotomodelul.

Relația, însă, s-a stricat rapid. „Am aflat că vorbea cu mai multe femei în același timp. Mi-am dat seama că era un prefăcut. A început să mă sune foarte des. Dorea să știe tot ce fac, să mă controleze. Mi-a făcut viața un calvar, ajunsesem să trăiesc doar pentru el. M-am îndrăgostit de Alexis, dar el m-a făcut să sufăr foarte mult”, a declarat Mirtha.

Aceasta a pozat în numeroase reviste pentru adulți, inclusiv în Playboy, și este comparată cu Miss Bum Bum, Susy Cortez, cea care are o pasiune pentru Leo Messi.

Comentarii