34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Elisa s-a iubit cu Cristiano Ronaldo

FOTO. Elisa s-a iubit cu Cristiano Ronaldo

Recunoscut ca un marcator de clasă mondială, atât pe teren, cât și în afara lui, portughezul a trăit o scurtă, dar frumoasă, relație de dragoste cu blonda Elisa. Se întâmpla în anul 2016, pe vremea când acesta încă mai suferea după despărțirea de Irina Shayk.

Chiar înainte să o cunoască pe actuala sa logodnică, Georgina Rodriguez, Ronaldo și-a petrecut o vacanță în Ibiza, acolo unde a și întâlnit-o pe italianca în vârstă de 28 de ani. Potrivit presei de la acea vreme, blonda a căutat să intre în atenția lui Ronaldo, acesta a remarcat-o, iar cei doi au trăit o scurtă poveste de dragoste.

După ce Realul a câștigat Champions League, Ronaldo a primit câteva zile de vacanță, iar acela a fost momentul în care cei doi au petrecut clipe romantice împreună în Ibiza, pe yachtul de lux al atacantului.

Cu toate că „vraja” s-a destrămat rapid, efectele idilei cu Ronaldo se cunosc și acum. La patru ani distanță, notorietatea fotomodelului a explodat, contul său de Instagram fiind urmărit de peste 1 milion de oameni. Italianca nu ezistă să își răsfețe fanii cu fotografii picante, semn că este în căutarea unei noi lovituri sentimentale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă