10.1 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

FOTO. Ekaterina Dorozhko, amenințată cu moartea

După incidentele rasiste din ultima perioadă, superba soție a jucătorului brazilian de fotbal Luiz Adriano și-a deschis inima în fața urmăritorilor de pe contul de Instagram și a povestit calvarul prin care trece de când și-a unit destinele cu fostul elev al lui Mircea Lucescu de la Șahtior.

Blonda cu forme de vis a mărturisit că a primit chiar și amenințări cu moartea: „Mă doare inima din cauza a ceea ce se întâmplă în lume. Le mulțumesc părinților pentru educația mea și pentru viziunea mea despre lume. Nu am separat niciodată oamenii după culoarea pielii. Pentru mine toți suntem la fel. În fiecare zi primesc mesaje de amenințare pentru că sunt căsătorită cu un negru. Unii îmi doresc chiar moartea. Sunt însă norocoasă pentru că am nervi de oțel”.

Ekaterina Dorozhko și Luiz Adriano s-au căsătorit în 2019, după o relație de 2 ani. Peste 220.000 de fani îi urmăresc postările de pe contul de Instagram, acolo unde rusoaica nu se sfiește să pozeze în ipostaze incendiare. Actualmente jucător în campionatul Braziliei, Luiz Adriano a avut o carieră de succes în Europa, evoluând pentru formații precum Șahtior Donețk, AC Milan sau Spartak Moscova.

Ultima oră
Pe aceeași temă