FOTO. Barbie din karate a reluat antrenamentele

Rusoaica Daria Tulyakova, supranumită și „Barbie din karate”, a revenit la antrenamentele sale și își încântă fanii pe social media, pozând sexy în diferite ținute și ipostaze.

Share

Rl online 0 comentarii

03.08.2020 - 21:58

Tulyakova practică karate încă de la vârsta fragedă de 8 ani, călcând pe urmele mamei sale, o antrenoare respectată în acest sport.

Tânăra de 19 ani a reprezentat Rusia la evenimente de prim rang, câștigând bronzul la Campionatul Mondial de Juniori. De asemenea, Daria a concurat recent la categoria feminină Team Kata din Premier League Karate-1, înainte ca pandemia de Covid-19 să anuleze toate evenimentele sportive.

Cu toate că este o karatistă talentată, Daria a devenit celebră datorită fizicului impresionant. Aceasta a intrat rapid în atenția internauților, care o compară pe frumoasa blondă cu o păpușă Barbie. „Este flatant când mi se spune că sunt cea mai frumoasă karatistă din Rusia, dar avem o mulțime de frumuseți în echipa națională", a fost declarația plină de modestie a Dariei. „În plus, frumusețea nu contează în sportul nostru”, a concluzionat blondina.

Tânăra s-a întors recent la antrenamente pe coasta Mării Negre din Sochi și îi ține la curent pe fani, împărtășind fotografii provocatoare pe contul de Instagram.

Comentarii