Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Barack şi Michelle Obama s-au felicitat reciproc la a 27-a aniversare de la căsătorie

Fostul preşedinte al SUA Barack Obama i-a dedicat soţiei sale, Michelle Obama, mesaje de dragoste pe Twitter, cu ocazia celei de-a 27-a aniversări de la căsătorie.

Share

Rl online 0 comentarii

04.10.2019 - 10:59

În fotografia publicată, cei doi apar îmbrăţişaţi, privind împreună cu apus. 

Barack Obama a citat un vers din cântecul formaţiei The Beatles, "Getting Better", scriind: "Aşa cum spune The Beatles: Este din ce în ce mai bine tot timpul. Mulţumesc, iubito, pentru 27 de ani uimitori!". 

Fosta primă doamnă a avut un răspuns emoţionant şi a publicat o fotografie cu ei îmbrăţişaţi şi privind o plajă.  

Ea a scris pe Twitter: "Acum 27 de ani, acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Cred că a oferit-o. Închin pentru următorul noastru capitol (...), simţind în continuare magia care ne-a unit în toţi acei ani din urmă. La mulţi ani, Barack!". 

 

Comentarii