Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Autostrada care transformă orice călătorie într-o aventură

Şoseaua leagă Miami de Key West, o autostradă de aproximativ 181 de kilometri, oferă celor care o parcurg o privelişte care transformă călătoria într-o aventură.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2018 - 10:53

„Nu există călătorie mai spectaculoasă decât cea a Autostrăzii de Peste Mări“, consideră jurnaliştii de CNN.

Într-un reportaj din octombrie 2015, amintesc cele mai interesante şi relaxante popasuri pe care le oferă această autostradă americană prin locurile pe care le leagă. Zona ascunde o faună bogată - ţestoase, delfini şi cele mai mici specii de cerbi din America de Nord -, dar şi insule izolate şi pitoreşti, respectiv unele dintre cele mai bune locuri de pescuit din SUA.

Şoseaua leagă Miami de Key West a fost dată în folosinţă în 1912. În 1935,un uragan a distrus o porţiune considerabilă din autostradă, reparaţiile începute în 1930 s-au terminat opt ani mai târziu, relatează Pro Motor.

Comentarii