16 C
București
marți, 28 septembrie 2021

FOTO. Antonella i-a furat inima lui Lionel Messi

Însă ceea ce se știe sigur despre sextuplul câștigător al Balonului de Aur este că și-a găsit jumătatea, cu care s-a și căsătorit în iulie 2017.

Dar cine este soția lui Lionel Messi? Model argentinian și fostă studentă la stomatologie, Antonella Roccuzzo s-a născut în al treilea oraș ca mărime din Argentina, Rosario, la fel ca soțul ei.

Ea îl cunoaște pe starul Barcelonei încă de la vârsta de cinci ani, vărul ei fiind cel mai bun prieten al fotbalistului din copilărie. Messi și Antonella au păstrat legătura chiar și după ce sportivul a plecat să joace fotbal în Spania, la Barcelona, pe când avea doar 13 ani. Ulterior, cei doi s-au afișat oficial ca și cuplu la finalul anilor 2000.

Antonella Roccuzzo a urmat cursurile unei universități de medicină dentară, însă în cele din urmă a trecut la comunicarea socială. Frumusețea i-a oferit șansa de a fi și fotomodel, în noiembrie 2016 anunțând pe Instagram că a semnat un contract de imagine cu un brand argentinian. Cuplul are împreună trei fii, Thiago, Mateo și Ciro.

Ultima oră
Pe aceeași temă