FOTO. A recunoscut tot! Ce plăcere vinovată are Ksenia?

Atleta de origine rusă Ksenia Trubinova a organizat o sesiune online de întrebări de tipul „adevărat sau fals” și le-a oferit fanilor detalii personale și din cariera sa sportivă.

Share

Rl online 0 comentarii

29.07.2020 - 22:18

La doar 20 de ani, Trubinova și-a creat un renume în cadrul întrecerilor de heptathlon, reușind să câștige titlul de campioană de 5 ori, ceea ce i-a adus și faima în mediul online. Astfel, la insistențele fanilor curioși, rusoaica a răspuns la o serie de întrebări de tipul „adevărat sau fals”, pe diferite subiecte, unele legate de sport, altele mai personale.

„ADEVĂRAT - Am câștigat de 5 ori campionatele din Rusia”.

„ADEVĂRAT - Am început Școala Rezervației Olimpice nr. 2 din Moscova și a trebuit să mă mut cu totul acolo de la vârsta de 14 ani. La început a fost înfricoșător, dar acum mă bucur că am luat decizia asta! Sunt recunoscătoare părinților mei, pentru că m-au susținut”.

Poate că cel mai uimitor detaliu pe care l-a dezvăluit rusoaica a fost faptul că a fost nevoită să fugă de poliție. „Am fugit odată de o patrulă de poliție - este ADEVĂRAT!”

În ciuda corpului său zvelt, Ksenia a mărturisit că plăcerea ei vinovată e să mănânce carne și cartofii prăjiți.

După ce și-a lămurit fanii, rusoaica a declarat că speră să fie din ce în ce mai celebră în mediul online. Pentru moment, blonda are doar 18.000 de urmăritori pe Instagram.

Comentarii