Fostul wrestler Brian Lawler s-a sinucis

Fostul wrestler Brian Lawler a murit duminică, 29 iulie, la vârsta de 46 de ani, după ce s-a spânzurat în închisoarea din Memphis, Tennessee, unde a fost închis pentru conducere sub influenţa alcoolului şi refuzul de a opri la semnalele polițiștilor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2018 - 14:59

Fiul lui Jerry „Regele” Lawler, unul dintre personajele marcante ale istoriei recente din wrestlingul american, Brian Lawler a dat de probleme în urmă cu câteva luni, când a fost prins de poliţiştii americani în timp ce conducea în stare de ebrietate.

Lawler a fost trimis în spatele gratiilor, în închisoarea Hardeman County din Memphis. Duminică după-amiază, 29 iulie, fostul sportiv a încercat să se sinucidă, a fost găsit de paznici inconştient, a fost transportat de urgenţă la cel mai apropiat spital, dar medicii nu au mai putut face nimic, potrivit Mediafax.

Anunţul morţii a fost făcut de Kevin Lawler, fratele lui Brian, şi a luat prin surprindere întreaga lume a wrestlingului, care s-a grăbit să-şi exprime regretul: „Sunt multe poveşti şi zvonuri despre fratele meu. Acum 30 de minute a fost declarat mort. Te iubesc şi îţi voi simţi lipsa, fratele meu! O zi foarte tristă azi, pe care cuvintele n-o pot descrie”, a scris Kevin Lawler pe pagina sa Facebook.

Comentarii