16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFostul Premier al României Ludovic Orban vine marți la „40 de întrebări...

Fostul Premier al României Ludovic Orban vine marți la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fost Premier al României, într-o perioadă extrem de dificilă traversată de țară noastră, în prezent, Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban este unul dintre politicienii care a rămas fidel culorii politice.

S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

Controversele legate de carieră, dar și subiectele despre viața personală, apărute în mass media de-a lungul timpului,  vor intra în atenția publicului odată cu difuzarea ediției de marți, 23 martie, a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai’.

 

 Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?’, De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?’, Va doriți puterea cu orice preț?’, Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?’,  Ați petrecut cot la cot cu interlopii?’, Sunteți misogin cu femeile din politică?’,  Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?’, acestea  sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai’, difuzată la 23:15, la Kanal D!

 
 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă