Foto Arhiva

Fostul amant al soţiei lui Colin Firth, pus sub acuzare pentru hărţuirea acesteia

Un bărbat cu care soţia lui Colin Firth a avut o relaţie în timp ce ea şi actorul britanic au fost despărţiţi, între anii 2015 şi 2016, a fost pus sub acuzare pentru hărţuirea producătoarei de film după ce aventura lor s-a încheiat, potrivit people.com.

Share

Rl online 0 comentarii

04.05.2018 - 14:34

Jurnalistul italian Marco Brancaccia a avut o scurtă relaţie cu producătoarea şi regizoarea Livia Firth, în vârstă de 48 de ani, în timp ce aceasta şi soţul ei erau despărţiţi.

Anul trecut, poliţia italiană a deschis o anchetă după ce Livia a depus o plângere împotriva acestuia, acuzându-l de "o înspăimântătoare campanie de hărţuire", faptă pe care jurnalistul a negat-o.

Poliţia a descoperit mai multe "mesaje abuzive" în telefonul lui Brancaccia, pe parcursul anchetei, iar, în cele din urmă, acesta a fost pus oficial sub acuzare pentru hărţuire, potrivit publicaţiei britanice The Times.

În iulie, un judecător va decide dacă Brancaccia va fi subiectul unui proces, iar audierile vor avea loc în privat.

Dacă va fi găsit vinovat, Brancaccia, în vârstă de 55 de ani, riscă o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Jurnalistul spune că el şi Livia Firth se cunosc din tinereţe şi că au avut o aventură de 11 luni între 2015 şi 2016. Relaţia s-ar fi încheiat după ce el ar fi făcut presiuni asupra Liviei să divorţeze de Colin Firth.

Soţii Firth au confirmat, de altfel, această relaţie într-un comunicat transmis People, menţionând că, între timp, s-au împăcat.

Colin Firth şi Livia Giuggioli s-au căsătorit în 1997, după ce s-au cunoscut, cu un an înainte, pe platourile de filmare la producţia BBC "Nostromo".

Cei doi au doi copii împreună, Luca, în vârstă de 16 ani, şi Matteo, în vârstă de 15 ani, şi locuiesc în Italia. Firth, în vârstă de 57 de ani, a devenit între timp cetăţean italian.

Colin Firth a devenit celebru în 1995 graţie rolului din adaptarea pentru televiziune a romanului "Mândrie şi prejudecată". Colin Firth şi-a câştigat reputaţia unui star internaţional după ce a jucat într-o serie de producţii cinematografice cu mare succes de casă, precum seria "Jurnalul lui Bridget Jones" - în care a jucat alături de Renee Zellweger şi Hugh Grant -, musicalul "Mamma Mia!", "Fata cu cercel de perlă", "Pur şi simplu dragoste" şi "Pacientul englez". Colin Firth a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru prestaţia din "Discursul regelui/ The King's Speech" în anul 2011.

Comentarii