Fosta soție a lui Tiger Woods și-a refăcut viața

Elin Nordegren, fosta nevastă a lui Tiger Woods, a trecut peste suferința cauzată de infidelitățile marelui jucător de golf și se iubește cu un star din NFL.

Share

Rl online 0 comentarii

18.06.2020 - 22:55

Devenită multimilionară după divorțul de Tiger Woods, suedeza în vârstă de 40 de ani pare să fi uitat de rușinea provocată de fostul său soț. Elin și Tiger s-au căsătorit în 2003 și au divorțat în 2010, din cauza infidelității starului din golf, care a recunoscut că a înșelat-o pe Elin, în timpul căsniciei, cu 120 de femei. Acum blonda se iubește cu starul din NFL, Jordan Cameron, iar în luna octombrie a anului trecut cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Fost jucător la Cleveland și Miami Dolphins, Jordan Cameron mai are un fiu, Trista, în vârstă de 10 ani, dintr-o relație precedentă, în timp ce Elin are doi copii în urma căsătoriei cu Tiger Woods, o fetiță în vârstă de 12 ani, Sam Alexis, și un băiețel în vârstă de 11 ani, Charlie Axel.

Născută la Stockholm, Elin a cochetat de tânără cu modellingul, apărând la numai 20 de ani pe coperta revistei „Cafe Sport”. În timp ce lucra pentru un magazin de haine, aceasta a fost remarcată de Mia Parnevik, soția jucătorului suedez de golf Jesper Parnevik. Cei doi au plăcut-o pe tânara Elin și au angajat-o ca bonă, în Statele Unite, unde locuia familia Parnevik. Presa vremii scria că în 2001, Tiger Woods l-a bătut la cap pe prietenul său suedez timp de un an până să-i aranjeze o întâlnire cu frumoasa nordică. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste care a durat până în 2010, finalizată cu un divorț foarte mediatizat. Scandalul de infidelitate l-a costat scump pe Woods. Cel mai cunoscut jucător de golf din toate timpurile a fost nevoit să scoată din buzunar 110 milioane de dolari în momentul în care s-a despărţit de frumoasa suedeză.

Comentarii