8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleFosta soție a lui Cristi Borcea a fost dată afară din apartament

Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost dată afară din apartament

Fosta soție a lui Cristi Borcea a rămas în Statele Unite, deși penthouse-ul omului de afaceri de pe malul oceanului a fost greu de părăsit.

Se pare că cei doi apar proprietari la o adresă dintr-un oraș mic în apropiere de Oakland. Vila se află în Lauderdale Lake, din zona metropolitana Miami-Fort Laurdale-West Palm Beach.

Alina Vidican se bucură acum de o vilă cu 3 dormitoare, 3 băi, un garaj și un living, într-o zona rezidențială. Se presupune că locuința ar fi estimată la 220.000 de dolari.

Cristian Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți din anul 2011 până în 2016, când s-au prezentat la notar să pună capăt mariajului. 

Și-a revenit destul de greu după divorț, însă acum este mai înfloritoare a niciodată. Aceasta și-a luat cei doi copii, George Alexandru și Gloria, încă din 2016 și s-a stabilit în Statele Unite.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă