Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fosta regină a valurilor s-a destăinuit tuturor

Australianca Ellie-Jean Coffey, fosta surferiță care a lansat un site pentru adulți, a dezvăluit partea întunecată a sportului care a făcut-o celebră.

Share

Rl online 0 comentarii

29.09.2020 - 23:40

Tânăra de 25 de ani, care a concurat în Liga Mondială de Surf pentru femei între 2010 și 2017, a șocat lumea sportului după ce și-a creat propriul site pentru adulți, „Ellie Unlocked”.

Cunoscută pentru că făcea alt fel de valuri încă din adolescență, bomba sexy de la antipozi a intrat cu mari speranțe în industria surfingului, fiind pasionată de acest sport și visând la performanță.

Sponsorizările și călătoriile la evenimente internaționale au devenit rapid parte din viața lui Coffey în anii care au urmat, dar ea a declarat pentru news.com.au că a fost o perioadă traumatizantă.

„La început am crezut că sunt cea mai norocoasă fată din lume pentru că trăiesc o astfel de viață, dar nu după mult timp am ajuns să cunosc și partea întunecată a surfingului”, a spus Coffey. „Abuzul, atât mental, cât și fizic, pe care l-am îndurat în adolescență de la alți adulți din lumea aceasta m-a bântuit toată viața”.

Coffey a dezvăluit că nu a discutat anterior despre abuzurile cu care s-a confruntat în acei ani, în afara familiei și prietenilor apropiați.

Potrivit news.com.au, Coffey face surf în continuare pentru distracție, dar nu va mai concura niciodată în competițiile dedicate profesioniștilor.

Comentarii