27.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăLifestyleFlorin Piersic, invitatul lui Dan Negru la „Legendele”, sâmbătă, la Antena 1

Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru la „Legendele”, sâmbătă, la Antena 1

După 85 de ani, încă au rămas lucruri nespuse din viaţa marelui actor, iar despre acestea Florin Piersic va povesti alături de Dan Negru la ”Legendele”. ”Florin de Florii e o sărbătoare și mă bucur că Antena 1 e partener în acest proiect cu fotografii rare, povestite. Am găsit de Florii fotografii rare și povești nespuse din viața lui Florin. Încă mai există așa ceva!”, a spus Dan Negru. Întregul interviu va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Antena 1. 

”Legendele, cu Dan Negru” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară. Edițiile vor fi disponibile integral în fiecare luni pe AntenaPLAY.ro, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă