9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleFloria prezintă noile colecții de Paște și Florii

Floria prezintă noile colecții de Paște și Florii

Cu ocazia Floriilor, femeile cu nume de floare pot găsi buchete special create de designerii Floria pentru a-i sărbători ziua numelui. Colecția de Florii include aranjamente florale deosebite cu denumiri precum Crina, Camelia, Narcisa și Violeta. 

Designerii florali au pus accentul pe culori intense precum portocaliu, roșu sau mov, în combinații cu altele pastelate, cum ar fi galben, crem, roz.

 Flori de Paște

Cu denumiri precum “Sărbători luminate”, ‘Buchetul Bucuriei” sau “Calde aprecieri”, aranjamentele florale și buchetele din colecția pentru Paște sunt realizate din frezii, crini, lalele, narcise, anemone și alte flori care încântă prin parfumul lor de primăvară.

Nu lipsesc nici elementele de sezon care întregesc armonia întregului buchet, cum ar fi iepurașii din ceramică, oua de hârtie în culori vesele (portocaliu, verde) și alte decorațiuni specifice.

Culorile predominante în aranjamentele realizate de designerii Floria sunt roz pudră, oranj, alb alături de inserții delicate lila, roșu intens și fuchsia. Se folosește verdeață din abundență, iar florile sunt accentuate prin contrast.

Buchetele din colecția de Paște și Florii pot fi comandate online pe Floria.ro, cu livrare în 2 ore de la finalizarea comenzii, în orice localitate din România.  Astfel, buchetele de flori din colecție pot fi alegeri ideale pentru a fi oferite persoanelor apropiate, oriunde în țară.

 

 

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă