13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFlorandes, florarie online cu servicii de livrare flori Bucuresti si Ilfov, dezvaluie...

Florandes, florarie online cu servicii de livrare flori Bucuresti si Ilfov, dezvaluie trendurile anu

In prezent, florariile online cu servicii de livrare flori Bucuresti si Ilfov au castigat tot mai mult teren fata de florariile clasice. Acest lucru se datoreaza anumitor factori, printre care se numara oferta variata de produse, timpul de comanda si livrare mult mai scurt si profesionalismul cu care sunt efectuate serviciile.

In primul rand, lipsa timpului cu care ne confruntam in prezent, mai ales in Capitala, a influentat enorm aparitia florariilor online cu servicii de livrare flori in Bucuresti si in imprejurimi care se remarca prin calitate si promptitudine. In al doilea rand, daca vrei sa faci un cadou floral unei persoane dragi este mult mai usor cu ajutorul acestor servicii de livrare flori Bucuresti, intrucat ai siguranta ca surpriza ta este livrata in stare perfecta prin intermediul curierilor. Spre exemplu, Florandes.ro are propriii curieri care livreaza buchete de flori direct catre destinatar in aproximativ 3 ore de la plasarea comenzii. Iar pentru ca florile fac parte din viata noastra si reusesc sa ne transmita energie pozitiva, Florandes.ro ne propune cateva trenduri in materie de flori pentru anul 2019. Iata care vor fi cele mai cautate modele de buchete si aranjamente florale!

 

Trandafiri mov

Potrivit Florandes.ro, florarie online cu servicii de livrare flori Bucuresti si Ilfov, buchetele de trandafiri mov vor fi la mare cautare in 2019, datorita frumusetii lor inconfundabile si a aerului regal pe care il confera. De asemenea, trandafirii mov pot fi folositi si la aranjamentele florale din cadrul nuntilor, botezurilor sau altor ceremonii similare. Aceste flori pot fi folosite simple sau in combinatie cu alte culori precum roz si alb.

 

Orhidee albe

Orhideea este o floare extrem de sofisticata, care innobileaza orice aranjament floral destinat ocaziilor speciale. Nuanta albului pur ramane printre favorita designerilor florali de la Florandes.ro, florarie online cu servicii de livrare flori Bucuresti, intrucat exprima gingasie si veselie si are calitatea de a da o nota de rafinament oricarui cadru.

 

Frezii in culori vibrante

Dincolo de frumusetea lor inconfundabila, freziile sunt nelipsite din buchetul de flori al unei mirese, spre exemplu, sau din aranjametele florale somptuoase in care gratia si delicatetea isi spun cuvantul. Pentru 2019, specialistii Florandes, florarie online cu servicii de livrare flori Bucuresti si Ilfov, propun frezii in culori calde, precum roz si oranj, care sa exprime feminitate, blandete si jovialitate. Totusi, nici albastrul sau movul nu sunt culori de neglijat, intrucat simbolizeaza speranta si maretie.

Asadar, trendurile in materie de flori pentru anul 2019 se anunta destul de permisive in privinta cromaticii, prin urmare alege buchete de flori si aranjamente care sa se potriveasca perfect cu evenimentul special din viata ta. Nu uita ca la Florandes.ro, florarie online cu servicii de livrare flori Bucuresti si Ilfov, gasesti adevarate opere de arta atent construite cu maiestrie, astfel incat decorul de vis pe care ti l-ai dorit intotdeauna sa poata deveni cea mai placuta realitate in care te afli. Lasa-te invaluit de frumusetea naturala a florilor si patrunde intr-un univers colorat in care sensibilitatea primeaza.

 

 

 

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...
Ultima oră
Pe aceeași temă