10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleFiul lui Jean-Claude Van Damme, condamnat la 18 luni de libertate sub...

Fiul lui Jean-Claude Van Damme, condamnat la 18 luni de libertate sub supraveghere

Judecătorul Warren Granville a emis sentinţa împotriva Nicholas Van Varenberg care se află astfel într-o perioadă de probă după incidentul petrecut în oraşul Tempe, în urmă căruia a ajuns să-l sechestreze şi să-l ameninţe cu un cuţit pe colegul său de cameră.

Având în vedere că şi-a recunoscut vinovăţia şi s-a declarat responsabil de comportament violent, alte acuzaţii precum cel de sechestrare, posesie de marihuana şi droguri au fost ridicate, conform Tribunalului superior al comitatului Maricopa.

Fiul lui Van Damme a fost arestat în septembrie 2017 pentru acest incident, în care a sechestrat şi a ameninţat cu un cuţit persoana cu care împărţea locuinţa. Potrivit tribunalului, Van Varenberg a fost înregistrat de o cameră de supraveghere în timp ce lovea peretele unui ascensor într-un complex de locuinţe, rănindu-se la mână.

Urmărind picăturile de sânge, agenţii au ajuns de la ascensor până la apartamentul lui Van Varenberg şi s-au oferit să-l ajute însă tânărul i-a refuzat. Ulterior, poliţiştii s-au întors la apartament, după ce unii vecini au reclamat zgomote şi certuri din interior. Când agenţii au bătut la uşă, tânărul a ameninţat că îl omoară cu un cuţit pe colegul său de apartament.

După ce a refuzat două ore să deschidă uşa, agenţii au pătruns în locuinţă şi l-au eliberat pe colegul său de cameră. Iniţial, Van Varenberg s-a declarat nevinovat de acuzaţiile de atac agravat şi sechestrare de persoană.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă