Fisa medicala permis auto – Documentul necesar pentru carnetul de soferi!

Dinamica lumii in care traim, precum si necesitatea de a parcurge distante lungi in propriul confort ne recomanda folosirea unui autovehicul.

Share

Rl online 0 comentarii

11.09.2020 - 13:44

Un autoturism ne ajuta sa ne deplasam rapid dintr-un loc in altul, ne ofera siguranta si independenta fata de mijloacele de transport in comun. Inainte de a ne aseza la volan, insa, avem nevoie de un carnet de sofer.

Pentru obtinerea acestuia, precum bine stim, va trebui sa urmam cursurile unei scoli de soferi. Cu toate acestea, alaturi de examenele de condus propriu-zise, va trebui sa obtinem si un document care atesta aptitudinile fizice, si anume fisa medicala permis auto!

Fisa medicala este necesara atat pentru obtinerea unui nou permis auto, cat si pentru reinnoirea valabilitatii permisului. Iata care sunt situatiile in care vei avea nevoie de fisa medicala permis auto!

·     Cand urmezi cursurile unei scoli de soferi;

·     Daca ti-a expirat permisul auto;

·     Cand permisul ti-a fost anulat sau suspendat din varii motive.

Asadar, daca te afli in situatia de a obtine carnetul si ai nevoie de o fisa medicala permis auto cat mai rapid, vino la Standard Med! Descopera pretul excelent, dar si viteza si usurinta de obtinere a acestui certificat medical!

Standard Med este o clinica medicala autorizata, care iti va elibera fisa medicala permis auto in cel mult o ora si jumatate. In cazul in care acest interval de timp este depasit, vei primi inapoi jumatate din suma depusa pentru obtinerea documentului, care in mod normal costa 145 de Lei.

Tot ce trebuie sa faci pentru obtinerea acestui document este sa intri pe https://www.fisamedicala.info/ unde iti poti face o programare, dar si afla mai multe detalii. Poti face programarea si telefonic, apeland la unul dintre numerele 0722.435.435 sau 031.40.53.950. Iata care este orarul vizitelor:

·     Luni, Marti si Joi 14.15 - 18.30 (ultima programare)

·     Miercuri si Vineri 09.00 - 12.30 (ultima programare)

Inainte de a te prezenta la clinica, va trebui sa te asiguri ca ai asupra ta o serie de documente, care includ:

·     carte de identitate;

·     fisa de scolarizare de la scoala de soferi pe care o urmezi;

·     adeverinta de la medicul de familie (prin care se certifica faptul ca solicitantul este apt pentru conducerea unui autoturism);

·     scrisoare medicala de la doctorul diabetolog (in care sa fie trecuta recomandarea conform careia solicitantul este apt pentru conducerea unui autoturism, in cazul in care sufera de diabet);

·     ochelari de vedere (daca este cazul).

In ziua programarii, vino la clinica autorizata Standard Med si vei obtine in maximum 90 de minute o fisa medicala permis auto! Acest lucru este posibil prin prezenta concomitenta a medicilor de la multiple specialitati. Tot aici vei putea obtine si avizul psihologic, un document care nu ii poate lipsi niciunui sofer. La final, medicul coordonator iti va elibera fisa medicala avand parafa clinicii.

Obtine sau reinnoieste-ti si tu permisul auto apeland la serviciile Standard Med! Joaca dupa regulile acestei lumi dinamice si bucura-te de libertatea de a te deplasa pretutindeni si in orice moment!

Comentarii