-3.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLifestyleFilmul Singur Acasă, în top. Cât costă de închiriat casa vânată de...

Filmul Singur Acasă, în top. Cât costă de închiriat casa vânată de hoți

Casa lui Kevin din filmul „Singur acasă / Home Alone” este disponibilă pentru închiriere prin Airbnb pentru o singură noapte. Celebra locuință poate fi închiriată de fanii filmului pentru suma  de doar 25 de dolari, notează CNN.

Casa familiei McCallister se află în zona Chicago şi va fi disponibilă pentru închiriere pentru suma modică de 25 de dolari.

Cei care vor reuşi să o închirieze vor putea să petreacă acolo noaptea de 12 decembrie. Ea este disponibilă pentru 4 oaspeţi.

Filmul Singur Acasă, în top

Celebrul lungmetraj îl are protagonist pe Macaulay Culkin. Cei patru oaspeţi vor fi întâmpinaţi de Devin Ratray, care a jucat rolul fratelui lui mai mare, Buzz.

„Home Alone”, lansat în anii 90, a fost nominalizat la două categorii ale premiilor Oscar – cea mai bună muzică originală şi cel mai bun cântec original („Somewhere in My Memory”).

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Mica Unire: Mesajul Patriarhului Daniel

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a afirmat luni că sărbătoarea Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie 1859, evidenţiază importanţa unităţii şi a demnităţii noastre naţionale,...

Iohannis, mesaj de Unirea Principatelor Române. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că Unirea Principatelor de la 24 Ianuarie 1859 demonstrează cât de importantă este existenţa unui proiect care să coaguleze...

VIDEO Tavanul aeroportului din Istanbul s-a prăbușit din cauza zăpezii

Tavanul aeroportului din Istanbul, care a fost inaugurat în urmă cu mai puțin de trei ani, s-a prăbușit din cauza zăpezii abundente. Mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă