13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFilmul „Mâna lui Dumnezeu” de Paolo Sorrentino a fost selectat la Festivalul...

Filmul „Mâna lui Dumnezeu” de Paolo Sorrentino a fost selectat la Festivalul de Film de la Veneția

De la scenaristul și regizorul premiat cu Oscar® Paolo Sorrentino (Il Divo, The Great Beauty, The Young Pope) vine povestea unui băiat, Fabietto Schisa, în tumultosul Napoli al anilor 1980. Mâna lui Dumnezeu este o poveste plină de bucurii neașteptate, precum sosirea legendei fotbalului Diego Maradona, dar și o tragedie la fel de neașteptată. Soarta își joacă rolul, bucuria și tragedia se întrepătrund, iar viitorul lui Fabietto se pune în mișcare. Sorrentino se întoarce în orașul natal pentru a spune cea mai personală poveste a sa, o poveste despre destin și familie, sport și cinema, iubire și pierdere.

 

Distribuție:

Filippo Scotti                         Fabietto Schisa

Toni Servillo                           Saverio Schisa

Teresa Saponangelo                Maria Schisa

Marlon Joubert                        Marchino Schisa

Luisa Ranieri                         Patrizia

Renato Carpentieri                  Alfredo

Massimiliano Gallo                Franco

Betti Pedrazzi                         Baronessa Focale

Biagio Manna                         Armando

Ciro Capano                            Capuano

Enzo Decaro                           San Gennaro                          

Lino Musella                           Mariettiello

Sofya Gershevich                   Yulia

 

Scris și regizat de Paolo Sorrentino

 

Director of Photography                     Daria D’antonio

Assistant Director                               Jacopo Bonvicini

Editor                                                  Cristiano Travaglioli

Sunet                                                  Emanuele Cecere, Silvia Moraes, Mirko Perri

Designer costum                                 Mariano Tufano

Production Designer                          Carmine Guarino

Producători executivi                         Elena Recchia Gennaro Formisano Riccardo Neri

 

Produs de Lorenzo Mieli și Paolo Sorrentino

O producție The Apartment, o companie Fremantle

 

The Hand of God (Mâna lui Dumnezeu) va fi lansat pe Netflix în 2021.

 

Despre Paolo Sorrentino:

Paolo Sorrentino, regizor de film și scenarist, s-a născut în Napoli în 1970. Primul său film de lung-metraj, One Man Up, a fost lansat în 2001 și selectat pentru Festivalul de Film de la Veneția. În 2004 a regizat The Consequences of Love, iar în 2006 The Family Friend, ambele selectate pentru Festivalul de Film de la Cannes. În 2008, cu Il Divo, s-a întors la Cannes unde a câștigat premiul Juriului. S-a reîntors în competiția din Festivalul de Film de la Cannes în 2011 cu This Must be the Place, iar doi ani mai târziu cu La grande bellezza, premiat cu Oscar®, Golden Globe și BAFTA Award pentru Cel mai Bun Film Străin, precum și trei premii EFA. A fost selectat din nou în competiția de la Cannes în 2016 cu Youth, premiat cu trei EFA, o nominalizare la Oscar® și două nominalizări la Golden Globes. În 2016 a creat și regizat serialul TV The Young Pope, nominalizat la Golden Globes pentru Cel mai Bun Actor și la Emmy pentru Outstanding Production Design și Outstanding Cinematography. În 2018 a regizat filmul Loro cu Toni Servillo, iar în 2019 Sorrentino a regizat al doilea sezon din lumea papalității moderne, The New Pope, cu Jude Law și John Malkovich.

 

Despre The Apartment:

The Apartment este o companie fondată în 2020 de Lorenzo Mieli în cadrul grupului Fremantle, unul dintre cei mari și de success creatori, producatori și distribuitori de conținut din lume.

 

Compania se axează pe crearea și dezvoltarea de seriale TV și filme la nivel global, prin investirea în achiziții de IP, contracte exclusive cu talent și scriitori de talie internațională. The Apartment se poziționează pe piață ca un incubator de proiecte majore care sunt dezvoltate și finanțate, apoi produse de o rețea de companii de producție partenere. The Apartment a coprodus cu Wildside The New Pope de Paolo Sorrentino, My Brilliant Friend – The Story of a New Name de Saverio Costanzo și We Are Who We Are de Luca Guadagnino și va dezvolta, de asemenea, eventualele continuări. Lorenzo Mieli este CEO-ul The Apartment.

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă