15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFilmul care a depăşit „Titanic” în topul peliculelor cu cele mai mari...

Filmul care a depăşit „Titanic” în topul peliculelor cu cele mai mari încasări în SUA

Lungmetrajul „Black Panther”, regizat de Ryan Coogler, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, a depăşit „Titanic” plasându-se pe locul al treilea între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile în SUA.

După cele mai recente cifre ale box office-ului american, producţia Disney-Marvel a generat încasări de 665,3 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Astfel, ea urmează „Star Wars: The Force Awakens” (2015), care a generat încasări de 936,7 milioane de dolari, şi „Avatar” (2009), cu 760,5 milioane de dolari.

„Titanic” (1997) al lui James Cameron a generat încasări de 659,3 milioane de dolari şi a coborât acum pe poziţia a patra în top.

Aceste cifre nu au fost ajustate în funcţie de inflaţie.

La nivel global, „Black panther” a generat încasări de 1,29 miliarde de dolari şi se află pe locul al zecelea între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Din distribuţie fac parte Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker şi Andy Serkis.

 

Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă