15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFiica lui Paul Gascoigne, speriată în propria casă

Fiica lui Paul Gascoigne, speriată în propria casă

Modelul în vârstă de 33 de ani este într-o relație cu antrenorul său personal de doar trei luni de zile, însă trecutul bărbatului nu le dă pace.

Fosta lui iubită, Katie Price, în vârstă de 41 de ani, a încercat intre cu forța în locuința celor doi. Conform unor surse, aceasta a încercat să intre pe o fereastră, apoi să forțeze ușa casei, creând un scandal uriaș, care i-a alertat până și pe vecini. Motivul? Deși e într-o relație cu Bianca, bărbatul încă îi trimite mesaje fostei, astfel că aceasta a dorit să vorbească personal cu cei doi. După ce a fost respinsă, femeia a început să țipe și să amenințe, astfel că situația a degenerat rapid.

După acest scandal uriaș, blonda cu forme apetisante a mărturisit că se simte amenințată și este speriată de Katie, astfel că incidentul a fost raportat la poliție și lăsat în seama autorităților.

Ca să își revină din șoc, Bianca a apelat la sport, activitatea ei preferată. Zilele trecute, aceasta și-a arătat abdomenul tonifiat și formele bombastice în cadrul unei sesiuni de jogging pe străzile orașului britanic Gravesend.

Bianca Gascoigne este fiica biologică a scriitoarei Sheryl Gascoigne, din mariajul acesteia cu Colin Kyle. După divorț, Sheryl și-a refăcut viața cu celebrul fotbalist englez, care i-a adoptat pe Bianca și pe fratele acesteia, Mason. Cunoscut pentru gravele probleme pe care le are cu alcoolul, Paul Gascoigne a devenit un paria al societății. Cu toate acestea, fiica sa îl apără: „Îl iubesc. Dacă aș putea să flutur o baghetă magică pentru ca el să fie mai bun, aș face-o. Cred că trebuie să meargă la dezintoxicare pentru o vreme. Țin degetele încrucișate și sper că va fi bine”.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă