10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleFiica lui George W. Bush s-a căsătorit în secret

Fiica lui George W. Bush s-a căsătorit în secret

Nunta a avut loc în cadru restrâns, duminică, în oraşul Kennebunkport, din Maine. La eveniment au participat aproximativ 20 de persoane, printre care părinţii miresei, Laura şi George W. Bush – care a fost preşedinte al SUA din 2001 până în 2009 -, sora ei geamănă, Jenna, şi soţul acesteia, Henry Hager, alături de copiii lor, Mila, în vârstă de cinci ani, şi Poppy, în vârstă de trei ani.

Barbara Bush, în vârstă de 36 de ani, activistă în domeniul sănătăţii, nu a făcut publică relaţia cu Craig Coyne. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, prin intermediul unor prieteni, şi s-au logodit în vara acestui an.

Mireasa a povestit în exclusivitate pentru revista People că ceremonia a fost “scurtă şi foarte frumoasă” şi a avut loc în grădina cu vedere la mare a unei case pe care familia Bush o deţine în Maine.

Barbara a purtat o rochie de mireasă de culoarea fildeşului marca Vera Wang şi o brăţară pe care bunicul său, George Bush, a oferit-o regretatei sale soţii Barbara Bush, cu ocazia celei de-a 70-a aniversări.

Gemenele Jenna, care este şi jurnalistă de televiziune, şi Barbara Bush au înfiinţat ONG-ul Global Health Corps, care luptă împotriva SIDA.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă